Radilo se nesto zadnjih dana, pa da uploadm par slikica...
Prvo sto sam se uhvatio je bilo skidanje wingleta , ugradjivanje ledica i vracanje stvari nazad. Nasrecu sve je proslo relativno glatko bez nekog nepotrebnog lomljenja . Izmjenio sam malo i raspored boja na wingletu, djelomicno zbog nedostatka sive ,a djelomicno jer mi se siva nije previse svidjala.
zatim sam ugradio serva u krila , elerone ce pokretat digitalni hitec 5645 mg , flapove analogni 645 mg. Serva su skoro identicnih karakteristika...
Nakon toga sam se uhvatio ozicenja za ledice koje sam provukao kroz trup, do krila i do mjesta gdje se razdvaja trup na dva dijela...
Sada dolazi one zvrsne stvari raspored opreme , a posto model ima dosta problema sa CG-om i jako je "repat" odlucio sam prvo napravit provjeru tezista da vidim kako sada dise. Nazalost bez obzira na sve jos uvijek trebam 1-1.5 cm teziste prebacit naprijed sto mi dosta komplicira kasniju eksplataciju baterija, tako da jos razmisljam da mozda to iz ignoriram i ugradim nesto olova u nos. Vjerujem da to nebi trebalo bit vise od 200-250grama. A nekako najvjeorjatnije da cu napravit neki kompromis i jedan dio baterija stavit naprijed skroz u nos , a drugi dio malo dostupnije.
Prvo sta je iduce na redu je izrada panela za postavlajnje power boxa , nosaca za baterije i nekog nosaca gdje bi ugradio sve prekidace koji su potrebni na modelu. Nakon toga bi trebalo ic krajnje finisiranje , spajanje svega i ugradnja kokpita, s time da i njega planiram preradit bas zbog tih prekidaca.