Bok dečki!
Vidim da nas ima sve više i više,što je dobro.Ja osobno volim da nas je puno i sa raznim letjelicama.
Zašto sad to kažem?
Mladen (Mirt) je pitao za dozvolu letenja na travici i to dogovorio za nas par,s tim da se po travi čim manje hoda,ne baca se smeće itd.,jer ipak je to privatni posjed i čovjek tu travu guli i prodaje.
Osim da skupimo prvom prilikom lovicu za neko pićence vlasniku ili donesemo neko dobro vinčeko,ja predlažem da se ipak do lokacije dolazi kroz sami kanal i parkira uz nasip pa pješke dođemo preko na letenje da cijeli konvoj ne tutnji ljudima pored kuće jer se diže prašina,tam su i kokice,pilići...Eto,meni je malo bed tam prolaziti.
Kao drugo,moramo se dogovoriti da letamo po nekom redu,dalje od onih koji ne lete i ne iznad glava,koliko god je to "fora" i zgodno za vidjeti,jer nije potrebno da netko nastrada.
Kao primjer navest ću prvo sebe jer sam jedralkom želio snimiti ekipu,doletio do glava i u frci jer sam bio preblizu,cimnuo komandu do kraja i spizdio model na dva metra od nas.
Isto tako je i kolega s multirotorom imao otkaz iznad nas i završio na podu na metar od nogu.
Obožavam heliće,ali bolje čim dalje od drugih.
Toliko od mene pa dok se ne skupimo prvom prilikom.LP!