Hvala Toni !
Razlika je uočljiva, iznosi točno 3000$
Šalu nastranu, Zenmuse za sada ipak vodi. Pri niskim brzinama niti ja ne vidim razliku, međutim kada na nekoj visini ( 50-100 m) razvijem brzinu dovoljnu da kadar ne izgleda statično sa te visine, otpor zraka mi radi velike probleme - oscilacije su očite, dok kadrovi sa Zenmuse-om prevaljuju brda i doline kao po tračnicama.
Razmišljam da stavim gimbal u kuglu radi otpora zraka, naravno mora imati prozor za kameru i biti dovoljno lagana, po mogućnosti što veća. Ako netko ima ideju što bi se dalo iskoristiti ...
jel možda prodaješ sve osim stanice i baterija
Ovo je teško objasniti riječima pa sam pokušao uploadati sliku da ti dočaram, ali izgleda da je jednostavnije konstruirati bespilotnu letjelicu
Daj Igore pusti u prodaju ovaj nosac
Nosač je električki i mehanički vrlo vezan za letjelicu te ga je nemoguće jednostavno skinuti i staviti na drugu letjelicu, a i zahtjeva komunikaciju sa glavnim kontrolerom.
Također je napravljen u sobi pomoću ručne bušilice, pile za željezo i turpije te tako i izgleda. Morao bih platiti 100kn nekome da ga odnese. Za sada nemam u planu smišljati proizvodni proces za dotičnog gospodina. Elektronika je ona crvena pločica i hrpa žica sa videa o direct drive-u. Skinuo sam to da isprobam direct drive i vratio nazad na svoj gimbal, pogledaj kako to izgleda...Možda se stvari u budućnosti promijene na bolje
svaka čast
koja je autonomija leta sada kada imaš sve to na stroju?
Hvala ! Samo ću napomenuti da sam pomislio "bolje da sam išao na avion, ovo nikad neću moći snimiti" nakon tvojih videa sa X8 , sve je relativno
.
Trenutno sam na 8 minuta sa 6200mAh, oko 4.7 kg total. Međutim, bacao sam alu-profile na sve strane, mogao bih skinuti nešto mase, idem na baterije 8300mAh - i ono od čega najviše očekujem - zamjena APC 12x3.8 sa XOAR 14x5 , sa svime time se nadam preko 10 min. Baterije su na putu, dok će propeleri sačekati bolja vremena
DeX,bodul,krizan : Hvala !