Pozdrav ljudi,
nov sam u svemu, inace sam prijatelj od Mile1 clana na forumu, al da njega ne tlacim za svako pitanje, regao sam se pa cu tlacit sve vas
Znaci, par pitanja imam..
Slagat cu Zagija za pocetak, mozda nije najbolji avion za pocetnike ali ja to bas zelim..
Prvo, vidio sam da "Plavi" radi krila za zagija ... trebao bi krila da ne moram sam slagat veliki hotwire cutter, mali imam id Mileta. Znaci, trebam krila za ovaj model zagija:
http://www.rcflybook.com/rc-portal/Odjel-za-po%C4%8Detnike/Kako-napraviti-avion/ZAGI-izrada-1.dio/1/4/19Onda Plavi, kolko para bi me kostala ta igra ? i Gdje se nalazis ? hvala
Drugo, neznam dali ima ime, ili kako bi to nasao, ali siguran sam da ima, laicki cu objasniti sto bih trebao. Znaci, trebao bi plasticno kuciste za bateriju, koje bi ugradio i zalijepio u zagija, a da ima poklopac kao i na kupovnim, tvornicki izradjenim igrackama... sa onim nosicem sto se s noktom otvara... vjerujem da ste me skuzili sto trebam...
Eto, to je za pocetak to, pa ako znate gdje se moze kupiti, nabaviti, ili kako se zove, pisite, hvala
ps. Pozdrav svima na forumu jos jednom