ja ne mislim raditi PCB po onim shemama, jer mi nema smisla lemiti MPU6050 goli čip + atmegu i slične sitne gluposti.... predvidel sam višestruki popizditis kod izrade po shemi
jedna pločica je arduino + ftdi i 7805 za napajanje sveg osim drajvera.... tak da tu nema neke nauke....
a druga pločica je drajver sa osnovnim komponentama koje su (direktno prepisane iz data sheeta) potrebne da drajver radi...
driver kakav njemac koristi je 5$ komad
uglavnom mislim napraviti malu pločicu koja bude ujedinila sve gore nabrojeno, jer mi je to puno jednostavnije nego lemiti sve SMD od nule
a i mislim da bude urednije
za to imam onaj termo papir kaj se pegla i flomaster za popraviti greške "nevidljivih" vodova
nisam našel po kolko njemac prodaje one svoje kontrolere... ali ak ja mogu za ispod 200kn naručiti sve sastavne komponente... samo je pitanje vremena kad bude kompletan kontroler došel u neki kineski dučan po smješnoj cijeni
dobro, možda bude trebalo ipak malo vremena da se razvije firmwer
@ jazavac
vidim da je Tomislav_ZG imal volje spajati driver od sastavnih dijelova, čak sam i ja pomislil iti tim putem, ali me cijena gotovog drajvera (od5$) totalno odgovorila od toga
pratil sam ovu temu redovito, ali tek danas sam išel malo opširnije gledati dijelove i ostalo sa linkova kaj ste postali... uglavnom čisto zgodan projekt za pratiti kak bu se razvijal
nadam se da budu dijelovi brzo došli, pa da počnem oko motora malo, imam par home made motora (koje sam radil za direct drive heli) savršenih za gimbal