Hvala Luxo na komplimentu.
Ja jedva čekam da vidim kako to radi drugima ali za sada se još nije niko iskazao konkretno i to ne mislim samo tu kod nas nego opčenito.
Očito nije jednostavno pogoditi prefektan balans svega da radi jer da je, veči bi bilo videa kao moji ili još boljih.
A ja nisam dobio prvi elektroniku ali kako kolega kaže imam vremena jer mi je to u jednu ruku posao a vama ostalima hobby i tu je razlika.
Jer modifikacije koje ja radim nekoga tko se time ne bavi bi koštale puno noca a ja kada se sjetim nacrtam izrežem i sastavim i naravno testiram.
Razlika je u tome što ja to radim puno duže od bilo koga ovdje na forumu.
Osobno smatram da sam previše vremena potrošio na to i zato mi je smješno kada nektko kaže samo još da riješim malo ovo ili ono kada znam da to malo je u biti 99% od 100% kvalitetnog snimka.
Ali dobro vrijeme će pokazati svoje i prije ili kasnije svatko će doči do nekakvih rezultata
Osobno bi volio da ima više dobrih rezultata jer onda čovjek teži tome mkada nekog vidi gle on je napravio njemu radi bolje jer takav stav gura priču dalje bolje kvalitetnije i stabilnije.
Ista stvar je bila meni sa helikopterom dugo sam se zadržao na jedno razini letenja i letio sam kako i svi ostali dok nije došao Luxo i počeo raditi neko nove stvari i tada je i mene vuklo da dalje napradujem i drago mi je zbog toga.
Ista stavar je sa ovim a ja sam po prorodi prefekcionista i ništa drugo me ne zanima, a istodobno me smeta kada mi netko kaže gle pa i ovo je skoro ko tvoje kada znam da je razlika ogromna.