Pokrenuo sam se
Nije da sam u zadnja dva, tri... par mjeseci bio besposlen, ali imao sam lagani respekt prema hvatanju u kostac sa ovim projektom.
Jucer sam rasirio nacrt BoT i krenuo sa lasercut dijelovima, koji su fenomenalno izrezani ili stancani, sa vrlo malim veznim povrsinama, pa je vecina isla po klik sistemu. Kvaliteta balze se osjeti pod prstima i nema onaj jeftini osjecaj kineske ili pevec balze... tak bar meni djeluje.
Evo malo fotki, samo rasporedenih dijelova. Jos nisam kapnuo ni kap lijepila, a i ne zuri mi se. Nek mi sve bude na stolu/oku, pa cu sve bolje sagledati. I dalje imam respekt prema ovom projektu... no evo i fotke
Ovo mi nikak nije jasno. Zakaj za ruder ima toliko dijelova. Zaobljeni/zadnji dio rudera ima 4x izrezane iste profile i kad su svi slozeni, debeli su 13,5mm dok je letvica rudera u koju idu panti, debela 9,5mm ili 3x izrezani profili zaobljenog djela. Kuzim da moram brusiti profil rudera srednje/deblje/tanje, ali mi se 13,5mm cini previse. 9,5mm bi bilo ajde ok zbog cvrstoce, a i 2x ili 6mm mozda dovoljno. Ima neko nekaj za savjetovat? Jel su to oni otstancali samo usput, kao rezervu?