Ja sam imao Bixlera, na njemu 30A regler sa RCTimera i nikad problema, možeš uzeti i taj što ti preporuča @Plavi, i tih imam i odlični su, ne treba ti za Bixlera ništa drugo skuplje ni jače.
Bateriju uzmi 2200 mAh barem 30C, izvadi iz nosa one utege, koji će ti klinac, sa 2200 baterijom znao sam letati i po 45 minuta, dignem ga visoko, da se jedva vidi , ugasim motor i onda lijepo jedrim 5-10 minuta, pijuckam pivo, zapalim...zajebavam @Migovika
Ne znam kako je u verziji 1.1, moj je bio 1.0, no ja sam stavio 6x4 propeler, umjesto originala koji je mekan i nikakav, mislim da je 5x5 bio...puno bolja varijanta sa 6x4 propelerom, bolje vuče, ide vertikalno....bolje.
3mm ili 2mm, ne sjećam se više,karbonska šipka u trup s doljne strane, ima utor, lijepo usjedne u njega, ulijepi epoxyem, kod mene nije bilo šipke, no srećom sam imao jednu na lageru koja je pasala. Kažu neki nije nužno, neki da je nužno...od silnih nuždi sam se skoro upi*o
, no da nisam imao šipku, ne bi ju ulijepio, ovako, malo učvrsti trup.
Krila, obojaj s jedne strane, osobno sam doljnju stranu krila obojao da mi bude lakša orjentacija .
Sad mi je žao što sam ga prodao...odličan model za duuuuuugu igru i zabavu.
old pičketures:
Tuteka se vidi koliko je nevidljiv dok mu nisam malo crvene na krila nabacio:
Ovdje treba ići potpis - no ja sam nepismen.