Ja ti mogu smo rec da ti nikad nije previse C
Sto vise C ratinga, imar ces vise snage... Jedino mi se cini da ti motor ima prevec kv... Stavi 11 zuba na njega, morat ces se igrat sa throttle curveom, ali kad ju smanjis, imat ces manje snage... Investiraj u motor, po meni... Imas na hk competition series 3500 kv, makar mislim da je na backorderu (taj je ratean na 500 watta ili cak 550, i vjeruj mi savrsen je, sa 60 a escom nikad se nije jako zgrijal, max 30 celzija cak i nakon 4 do 5 ispraznjenih baterija a ima snage ko u prici).... Vozili smo mi i onaj 4400 kv, ali po meni nis koristi.... On mora na 95 posto davat cim vise watta, a kad povecas curve sa ovim motorom dobit ces preveliku obodnu brzinu, gdje ce ti se strujnice odljepljivat od lopata pa buju tukle u vakuum...
Sto se tice tezine, slobodno ga strimas napred, inace svi imaju 2200, ja sam vozio i sa 2800, pa bi letucko i desetak minuta... A kad bi stavio manju batku trimo bi ga unapred, to sve mozes rijesavat trimanjem... I moj sutti savjet nano tech baterije, mi s njima nismo imali nikakvih problema, kako kod 3s tako i kod 6s, sve radi jeeno, opet pogotovo kaj su za tu paru!!! Helic podivlja kad mu stavis nanodrek 45-90c...