priznam, razmisljam o necemu da leti a da mi je tintara na ispaši.... ali kaj kad sam zgoril ko FET sad s lovom... morat cu se malo skubicirat i strpit..... fascinira me F5B od shimpe i tvoj MXS EXP 64".... ili skala tipa P-40 ili P-51..... ali o tom.... (iako su i s njima vjerojatno napeti zivci....) ali ja to kod ovog hobija obozavam....
Pa i meni pase da se adrenalin uskovitla, ali ne dugo. Vise volim ono, kak bi kolega Faldomak rekao "prst u uho i uzivat opusteno", a posle na pivu
F5B je meni doslovno fascinantan i nedodirljiv. No opet si mislim, kak bude skupljano iskustvo, vjerojatno cu se i odvaziti na nesto brze.
Ako mog MXS-a, ikako mogu usporediti sa Sbachom od SP, onda jedva cekam da upiknem setup u njega i poletim. Jucer smo Faldomak i ja uz pivicu, sracunali (on zna racunati) da cu imati 1000W viska od za let dovoljnih, a nekih 600W vise od dovoljnog za 3D. Ostaje mi samo cool odletjet prve letove.
Vezano za temu i ovaj L-4B ima poprilicno snage, ali zahtjeva totalno drugacije kontorliranje u zraku.