problem sa voltažom January 12, 2013, 07:43:03 pm Pozdrav,jako se slabo razumijem u rc modele, a imam problem pa bi vas molio za pomoć.Imam stanicu Graupner mx12 hott i njezi prijemnik na koji su spojena dva nayv 30v kontrolera za motor.Kada na stanici dam puni gas regleri daju samo 8V na motore. Baterija je 12V, a motori su graupner 720 torque na 12V.Neznam u čemu je problem. Molim pomoć?
Odg: problem sa voltažom Reply #1 – January 12, 2013, 08:44:16 pm upali stanicugas do krajaspoji batku na reglerepričekaj da odsviraju prve tonove (oko 2-3, ne da uđu u mod za programiranje)spusti gasčekaj potvrduto je to.provjeri sada napon na njima (kada su brushed pa možeš i tako )Calibrate SS ESC Throttle.AVI
Odg: problem sa voltažom Reply #2 – January 12, 2013, 10:47:02 pm Uspjelo je.Hvala puno, stvarno sam se zabrinuo.Jako sam se namučio da napravim čamac, a onda me zeza.Još jednom se zahvaljujem.
Odg: problem sa voltažom Reply #3 – January 15, 2013, 04:38:19 pm Pozdrav... imam jedan problem ako mi mozete pomoci... pravio sam pilu za rezanje stiropora i kad spojim na ispravljac zice ispravljac se ugasi....isao sam plavom zicom na jedan kraj pile a smedom na drugi i spojio crvenu zicu sa ispravljaca na plavu na pili a crnu na smedu na pili i samo se ugasi ispravljac... ispravljac je 12 w i 8 ampera... Letim suncu pravo