Jučer stigla nova ptičica:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__30526__H_King_FW190_w_Lights_Flaps_Retracts_Gear_Doors_1200mm_PNF_NL_Warehouse_.htmlNaručen s HK NL skladišta na poste restante u poštu Brežice (shipping 9.98 $)
Poslano GLS-om, u roku tjedan dana je model bio u Novom Mestu, ali GLS NE DOSTAVLJA na poštu !!!!!
Tracking pošiljke šaljem u attachu.
Na ovaj event 4.32 (wrong address) poslao sam mailom upit u GLS slovenije da mi kažu razlog zašto nije dostavljeno (tipa jer pošta nije radila u to vrijeme (znate kak u Brežicama imaju radno vrijeme) ili ne dostavljaju opće na poštu) i dobio sam odgovor:
"Sporočam vam, da ne dostavljamo na poštno ležeče.
Priporočam vam, da vam paket dostavimo v Parcel Shop(paketna trgovina), kjer vas paket počaka 5 delovnih dni.
Najbližje Dobovi:
Omw Slovenija d.o.o., Cesta Svobode 35, 8250 Brežice"
Tako smo i dogovorili i jučer sam otišao na OMW u Brežicama (odmah pored Hofera) gdje je paket uredno čekao i sve prošlo ok.
Čisto info ako će netko naručivat s NL ili EURO skladišta i ako mu pošalju paket GLS-om, stignete pošiljku "presrest" i reć u službu za korisnike da vam dostave na neki od Parcel shopova u blizini (meni je najbliži bio taj OMW).
Još jedna bitna stvar.
HK nije poslao račun u paketu, a ja ga nisam isprintao naravno (stupid) pa sam imao veselje na granici.
Ne priznaju nikakav mail, niti originalnu stranicu niti išta slično.
Rađe kad idete po item isprintajte već doma račun ili bilo kakav dokaz o kupovini pa to pokažite na grani. Da se ne morate prepirat s njima tamo ako vam ne pošalju račun s paketom.
Eto toliko...