CARINA - POKLON IZ SAD-a January 19, 2013, 12:12:48 am Pozdrav!Ako mi netko moze reci sto me ceka na carini kad dobijem poklon.. koristeni quadcopter,stanicu i nesto rezervnih dijelova od strica... a imam i mogucnost da to dođe i u Sloveniju posto su oni EU kako to ide kod njih sa carinom...ako bi islo u Sloveniju idem sam po to...pa lagano preko grane.... Letim suncu pravo
Odg: CARINA - POKLON IZ SAD-a Reply #1 – January 19, 2013, 12:35:50 am Ceka te PDV Te fore sa poklonom ne prolaze vec 15 godina. Ni kod nas, ni u Slo.Pod poklon mogu eventualno proci posiljke zanemarive vrijednosti.Jos za EU nisam siguran jel ima carine za tu vrstu robe.Kod nas nema carine, samo PDV i 50-ak Kn postanskih i carinskih troskova.Morati ces im dofurati racun koliko to kosta, ako nemas naci ce oni vec to online. Posljednji model:Sin V1: tezina: 7500 g, raspon: 70 cm, gorivo:mlijeko, kapacitet rezervoara: sve veci, izdrzljivost: 0-24
Odg: CARINA - POKLON IZ SAD-a Reply #2 – January 19, 2013, 12:53:49 am odakle meni racun, pogotovo ako je rabljeno a plus toga i doradivano...rucni rad u radionici.... a tako i njima na osnovu cega udaraju PDV... Letim suncu pravo
Odg: CARINA - POKLON IZ SAD-a Reply #3 – January 19, 2013, 12:56:25 am Mogu ti oni to i odokativno odrapiti.Ne preporucam.... trust me Posljednji model:Sin V1: tezina: 7500 g, raspon: 70 cm, gorivo:mlijeko, kapacitet rezervoara: sve veci, izdrzljivost: 0-24
Re: CARINA - POKLON IZ SAD-a Reply #4 – January 19, 2013, 01:23:39 am Ak ti je to od strica. Uradi ovako.Nek stavi na ebay za smjesnu cijenu recimo 100usd. Nek sve u paketu poslika etc. Platis prek paypala. Kad ti dodje on ti samo refunda pade i bok. Sigurno ces proc s manjom neg da je drugacije.samo to treba paziti da neko drugi ne ulovi prije tebe. Ono stavi prvo prekupo. Onda tren prije neg ces kupit prebaci na recimo 100usd i ti brze bolje spreman to kupisMilos @ Galaxy S3
Odg: CARINA - POKLON IZ SAD-a Reply #5 – January 19, 2013, 01:44:16 am da, to se nisam ni sijetio... moglo bi tako proci, mislim da cu tako i odraditi pa sta bude... mislio sam otici na carinu pa se raspitat jer ako me oderu ispada skuplja pita od tepsije.. ipak je to sve rabljeno.. Letim suncu pravo
Odg: CARINA - POKLON IZ SAD-a Reply #6 – January 19, 2013, 07:47:48 am 300 kn je dozvoljeno za poklon,tj osobna posiljka, nakon toga pdv.
Re: CARINA - POKLON IZ SAD-a Reply #7 – January 19, 2013, 02:24:19 pm Ako je prek ebaya onda oni provdre n ebayu bbas taj artikal i onda je to to. Mozes i manje staviti. Kako god zelis. Milos @ Galaxy S3