Za prvu izradu nisi izabrao bas dobar model....mislim naravno, probaj...ali daleko lakse bi bilo za prvi put slozit nekog profilca, Zagija ili tako nesto slicno. Jednostavno i brzo!
Zedoo je u pravu: Bixler je odličan za učenje letenja, ali za izradu kao početnički model nema smisla. Prvo ne možeš nabaviti odgovarajući materija ekspandirani poliolefin, jer Bix nije od stiropora ili stirodura i time su gube svojstva.
Kod izrade ima nekoliko zamki koje je teško izbjeći početniku (razlika kuteva krila i stabilizatora, učvršćenje krila, profil krila) tako da je najbolje ići oprobanim projektom, Zagijem ili nekim deproncem.
A kasnije...po želji
Damir
Hvala na savjetima.
Meni se ovo krilo zagi uopste ne svidja... Ne znam zasto ali jednostavno je tako, i je li zagi lagan za ucenje letenja?
A ima li jos neki model znaci koji se pravi od stirodura ili stiropora, znaci prvi model koji bi ja pravio, takodje i prvi kojeg bi letio..
Ili mozda neki od sperploce, ali da nije teska gradnja...
Hvala svima na savjetima, ali pokusat cu da krila ne krivim nego samo da ostanu prava... Ma snaci cu se nekako sto se tice bix-a