Sad će se Dr. Tom smijat... Očito da sam uklet...
Nikad se ne smijem tuđoj nevolji pa neću ni sada. Ali da te krenulo loše od samih početaka, ne možemo reći da nije
Žao mi je da ti se to dogodilo,
no koliko pratim po rcgroupsima i tu na forumu nema FPV pilota koji nije izgubio/totalirao model, barem jednom.
Ajde, sada može biti samo bolje
Jednostavno je toliko više elektronike na modelu nego kada se leti klasično, i sve šprica RF po svemu, dovoljno da nešto zakaže i sve pada.
ne mora se ni ištekati ništa, dovoljno je da zablokira, a letimo uvijek dalje nego klasično i ne možeš preuzeti let na oči u tom trenu, jer model ne vidiš...
Zato je mudro, kao što do sada i primjećujem da je praksa na sreću na forumu, letjeti dalje od ljudi.
Žao mi je modela, ali barem si spasio elektroniku. Ona je skuplja od modela na kraju.
Sama gopro recimo... a meni ni ona nije preživjela pad s oko kilometra visine
Zanimljivo je da ti gubiš prikaz svega dok si u zraku, ali kada lupiš u pod OSD se pojavljuje, vjerojatno ištekanog GPS-a, jer nema koordinate.
kako ti izgleda kabel od GoPro za video out?
jer ako na osd ne spojiš ništa, ili u radu ištekaš kameru, on nastavi raditi najnormalnije.
pa mi se čini da ti se nekako zabrikao kabel od gopro i uzrokovao kratki spoj koji je poremetio cijeli prikaz osd-a.
a u trenu pada se to ištekalo i osd je mogao raditi adlje.