kolki edf bi trebao za standardni zagi ? cini mi se sigurnije u slucaju pada, a kako gledam cijene i nisu neke uber velike za "EDF Units - With Motor"
Pogledaj ovaj za orjentir
Sonic 64 EDF Wing EPO 1230mm (PNF)
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewitem.asp?idproduct=25305&aff=448825No poslusaj Plavog dobro ti govori, ima razloga zasto EDF nisu jako rasireni,
ako te muci zapinjanje elise mozes malo podici motor, staviti skijice s donje strane i aktivirate break na ESC - tako ja imam i nisam zapeo vec jako dugo.
Drugo ako pravis zagija laganog mozes staviti prop saver ili ako mozes sletati sporo da nema veliku silu pa i kada zapne nista se ne dogodi.
S elisom mozes lako lansirati iz ruke, s EDF treba vremena dok razvije potisak i pozeljno ga je baciti dobro a tesko je to raditi sam.
EDF bi vise bio za brze letenje pa ako bas zelis EDF napravi to nakon sto dobro let is elisom,
na Zagiju nije veliki problem pomijeniti motor pogotovo ako u startu predvidis zamjenu, a uvijek mozes nabaviti/izrezati jos jednog. ( naravno ja preporucam nabavku od Plavog
)