Odg: TBS Discovery Clone + KK2.0
Reply #42 –
Trebao bi pomoc multiwii znalaca jer se mučim, tutoriala ima slabo, a u principu ni neznam kaj trebam točno tražiti po netu tako da je podesavanje koma
- stavio sam Megapirateng fw na Crius AIOv2 kontroler i nakacio gore GPS i bluetooth sa RC timera
- to je sve radilo , mislim mogao sam se sa mission plannerom spojiti, ali nisam mogao kalibrirati acc , quad je uvijek bio nagnut, a tako nemogu krenuti letiti , pa sam probao staviti multiwii 2.1
- i to je proslo ok , spojio preko multiwii GUI i kalibrirao acc i super radi, ali kad sam krenuo kalibrirati Mag tu je nastalo zlo, jednostavno vise se nemogu spojiti na kontroler, ledice ne svijetle kao prije i kontroler se cudno ponasa
- nakon toga probao sam vratiti megapirate ali nema sanse, javlja gresku sa FDTI serial portom
- onda sam nekako uspio staviti opet multiwii, ali tu treba znati puno vise jer mislim da je na megapirate fw dosta toga vec unaprijed rijeseno, recimo kad odradi gps lock ledica svijetli zeleno, tu su ledice uvijek ugasene, jedino kad armam onda zasvijetle zelena i crvena, lagano dam gas a motori krenu i pustim throtlle , ali motori se ne gase dik ne odradim disarm
Dali ima netko u ZG da se nadjemo i prodjemo kroz to podesavanje , fakat me zanima, ali zbog posla imam malo slobodnog vremena i nemogu visit po stranim forumima satima da nekaj skuzim. A htio bi malo letiti, sad mi je vec quad na remontu duze vrijeme