ko ima iskustva s nazom i gps-om February 09, 2013, 08:00:20 pm dogadja mi se sljedece: kada upalim u gps modu, on zasvjetli zeleno da je lockao poziciju. i u pocetku me gps vuce nekuh 2m iza i zm ljevo... i onda nakon nekog vremena prestane vuc, tj stane stajat tam di ga stavs... probao sam i u altitude modu i mislim da je isto tako... vuce malo iza naljevo... dali sam negdje u konfiguraciji s ganeovima zeznuo ili je nesto drugo. budem istestirao jos malo bolje da budem 100% siguran sta i kad se dogadja... [move]gainovi su mi ovakvi [/move]
Odg: ko ima iskustva s nazom i gps-om Reply #1 – February 09, 2013, 09:07:39 pm mislim da ti u čistom level modu on drifta unazad i lijevo malo.i onda tek kada gps to skuži korigira... pa ga krene držati.odi pod tools, mislim da tamo imaš tu kalibraciju nagiba...da sada ne naginješ IMU koji je zaljepljen u srži tvog modela.
Odg: ko ima iskustva s nazom i gps-om Reply #2 – February 09, 2013, 09:24:58 pm Quote from: Dr.Tom on February 09, 2013, 09:07:39 pmmislim da ti u čistom level modu on drifta unazad i lijevo malo.i onda tek kada gps to skuži korigira... pa ga krene držati.odi pod tools, mislim da tamo imaš tu kalibraciju nagiba...da sada ne naginješ IMU koji je zaljepljen u srži tvog modela.mislim da si u pravu.... na koji tools mislis?
Odg: ko ima iskustva s nazom i gps-om Reply #3 – February 09, 2013, 09:56:38 pm na onaj gore ljevo,mislim da sam tamo vidio tako nešto
Odg: ko ima iskustva s nazom i gps-om Reply #4 – February 09, 2013, 10:20:45 pm je tu je.... meni je ovako kad je na kakti ravnom poduprobat cu sticnut calibrate pa cu isprobat
Odg: ko ima iskustva s nazom i gps-om Reply #5 – February 09, 2013, 11:05:35 pm nije bilo nesto.. al sva sreca da sam laptop ponio sa sobom. Pala jos jedna kalibracija u parku i sad visi ko luster kad ga objesis... tnx tom