Istina, kotaci su jako mekani, ali neka, htio sam napravit nesto stvarno kvalitetno. Inace sam slobodno mogo bez amortizera, bilo bi x puta jednostavnije, al meni ovak vise pase
Sto se tice tog prednjeg kraja, istina, trebat cu jos malo razmislit i redizajnirat to jer ovak se cini da nebu bas precvrsti taj dio
Evo par slikica jos, zadnji kraj je potpuno gotov (jos samo mount za motor fali), a prednji kraj je u izradi, malo drugacije nego kako sam nacrtao, ali ovako je cvrsce.
Motor ce biti ovaj:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__18184__Turnigy_Aerodrive_SK3_6374_149kv_Brushless_Outrunner_Motor.htmlRegler neki od 100A pretpostavljam, neznam jos koji (savijet neki?)
A elektronika arduino, rucice za gas sa elektro scootera, kocnice koje prekidaju strujni krug itd..
Sad se moram jos dosta zezati i dugo ce potrajat cini se da se naprave cjevcice za kotace s disk mountom i adapterom za zupcanik, i lazejem. To nosim na faks (FSB) tokarit al tamo im za posao od 5min treba bar 2 tjedna, pa ako netko slucajno zna gdje bi mogao odnjet istokarit tih par stvari i narezat navoj nek javi jer nije mi bas lako cekat tolko dugo