Ovako,već mi je glupo stalno pisati,a nema nikakvoga pomaka.Kod kuće imam korito, bez ićega, znaći samo korito...meni treba elektronika za rc gliser nqd757. trebaju mi 2 motora, i original daljinski od ta dva motora.
već mi je glupo stalno pisati nove postove, a nema nikakvog pomaka, znaći treba mi elektronika za gliser nqd757, trebaju mi 2 motora, original daljinski.NAPOMENA! već sam bio kupio original motore za taj ćamac, i daljinski mi nije dobro radio, odnosno bio je strgan, i zato znaci mi treba sve ISPRAVNO! ako je moguce u sisku, ili bliza okolica, nemaveze, i da je ispravno, i prilicno jeftino...
znas, malo si nabrijan prevec pa ti slabo ljudi odgovaraju. ako su motori u redu ne trebaju ti novi. ja iskreno ne znam koji je to gliser, da imas fotku lakse bi ti covjek pomogel. nigdje ne spomonjes prijenos tj osovinu . da li to imas za te motore, je li vec ugradjeno. koji je fi tih osovina, da li imas poveznice motora i osovine. . . daljinski ti je jedna stavka, on nema nikakve veze sa motorima tj moze pokretati bilo koji motor s tim da za motor ili motore moras imati regler. ako je brushed pogon moze jedan regler, za brushles motore koliko motora toliko reglera.
rezime, trebas daljinski - koliko kuna mislis dati, motore mislim da imas - ali opet koji motori i koliko kuna mislis dati, da li imas osovine - to ili je ugradjeno ili moras nekako stvoriti...
sve u svemu nije to neka velika lova ali moras reci sto i koliko mislis potrositi... daljinski ti je najveca stavka, osim ako mislis neki igracka daljinski ukebat koji lovi 10m i to je to.
Moras malo to malo izdefinirat da ti covjek moze pomoci...