Y6 je poklonjen kolegi tu sa foruma dansa če valjda doči po njega ako ne dođe stavi da ga dalje poklanjam.
Može pričati tko šta oče ali tu su silni gubici u pitanju i potrebna je malo veča nuka da se ti gubici svedu na minimu ali su i dalje gubici.
A to ta je x8 ostabilniji od oktokoptera i da je y6 stabilniji od hexe to nije istina.
U ostalom da je to toliko dobro ta kombinacija onda bi puno više ljudi letjelo y6 i x8 a nije baš da su to jučer izmislili.
Evo šta ekipa vani na rcg kaže naravno jedan od komentara
Y6 Cons:
Half the efficiency (half the flight time of a similar flat hexa),
loud as a banshee,
difficult to takeoff for newbies,
Motor redundancy doesn't react as stable as a flat hexa.
Da me nibi neko krivo shvatio ja sam uložio dosta truda zanja i novaca da to napravim i probam čak sam i jednoga prodao prije nego li sam svoga napravio.
Ali evo priznam da mi ne radi dobro i neču to više radit jer jerdnostavno previše troši .
Težište mi je savršeno sve je pogođeno da bude u milimetar u težištu i jednostavno leti loše jako je glasan u mrvicu bržem letu.
Regularna hexa je letila na 40 posto gasa u hoveru ovo je sada na 70 % sa itsim setup-om kod kolege koji je kupio moj (DR Tom) ista stvar.
Tako ako sa ja nešto zeznuo nije on a i ima drugi set up od mene pa mu isto lošije radi.
Opet kažem meni se nikako ne sviđda ta potrošanj i zato se vračam nazad na hexu / oktu puno bolje raspoređena površina propelera samim time i stabilnost i sigurnost okta leti sa 2 otkazana motor .
Kada sam jedno prilikom pogodio stablo pukla su 2 propelera jedan do drugog i letila je i dalje cišto sumljam da x8 to može .
Totalno je nepotrebno na zenmuse stavljati x8 jer kolega iz zaprešiča ima zenmuse i S800 (koji se sav piga)znači hexu i na 6s leti na 10000 mah 15 min
sa gh2 čisto sumlja da x8 leti i približnom tome vremenu.
A svi znamo rezultate s800 i zenmuse imaš ih na netu koliko hočeš.
Da je toliko to bolje onda bi ga dji izbacio odavno za zenmuse a nebi išao na hexu na rastavljanje.
U svakom slučaju da skratim nek leti tko što oče ovo je moje iskustvo sa tim a drugi tek trebaju da skontaju.