Stigla i nova stanica. Par veceri sam proucavao kaj to je i kaj ima, jer mi je nakon one 4ch kaj dolazi uz cessnu ova pre pametna ....
[attach=1]
Gumbi su definitivno u banani i vec sam narucio klik prekidace koje cu montirati umjesto ovih...
Prvi nedostatak sam primjetio da mi zapinje palica na jednom mjestu i odlucio ju otvorit da vidim sta su kinezi zahebali.... Jednostavno je zica pre kratka i konektor zapinje o nju. Malo ju poravnao nategnuo i ucvrstio sa vrucim ljepilom i nikad vise problema.
[attach=2]
falila su dva sarafica na mehanizmu od palice, Inace drze i kopce kraj toga al ak ima na desnoj palici sarafe nek ima i na ljevoj
[attach=3]
Kod dijagnostike i trimanja sam skuzio da kad navinem gas do kraja, pomakne mi se ruder za 3-7 kako kad. Potenciometar od rudera se klimao/okretao zbog tamo nekog limica koji ga drzi. Naravno opet vruce ljepilo između plocice i mehanizma i nema da mrdne.. usput sam ih sve popiko nek se nadje...
[attach=4]
Unutarnju antenu koju ne budem za sada koristio jer sam uzeo djt modul sa vanjskom sam pospremio u kuciste da ju maknem iz rucke nebi li smetala ovoj koja radi...
[attach=5]
Na brzinu skombiniro zastitu za antenu i kuciste od 3mm navojne sipke i malo spere.. i zaljepio spuzvicu koju sam dobio sa stanicom za batku da ne gulim zeni stol dok se ucim po kuci....
[attach=6]
jos sam spustio jst konektor od napajanja da bi zice imale vise prostora....
I sta je najzanimljivije ona jos uvijek radi.... cak i bolje