Ivane, uf raspisao si se više nego što si letio ove godine, slažem se, sigurnost uvijek na prvom mjestu jasno.
no ne znam jel baš primjereno da se skrivajući iza nadimka prozivaš imenom i prezimenom kolegu koji je imao nesreću...
ime tu nije bitno za poantu.
glede jučerašnjeg meeta, ni ja nisam za letenje iznag glava,
mislim da su jučer samo neke jedrilice i stiroporci letjeli točno iznad ljudi,
mi ostali smo preletali ispred, nekad 20 nekad 300m dalje, ovisi. ali u biti ispred nas.
no uvijek je dobro napomenuti, bez ljutnje bilo kome tko leti,
pa ljudi smo, dogovorimo se.
drugo, zed, vidim da ti se neki modeli čine opasnima,
mislim da tvoj bixler isto nije pametno ostavljati pod naponom tokom cijelog meeta,
ja od kada sam došao pa do kada sam išao doma, bio ti je uredno sparkiran na pisti di SLIJEĆEMO ?!?!?
sa spojenom batkom, povremeno si uzeo stanicu u ruke i odletio(pusher pa poleti s poda)
ali većinu je vremena stajao. pitao sam par ljudi dal znaju čiji je, nitko nije znao točno,
pogledao sam neke tvoje filmiće, čini mi se da je tvoj po crtama na krilu, sorry ak nije.
zamisli da je nas 20 sparkiralo modele po pisti...
kako ne možemo svi usporiti modele na 20km/h zbog drukčijih profila krila i wingloadinga... skoro je došlo do sudara jednom prilikom,
u zadnji tren sam cimnuo dubinom prema gore da 'preskočim' tvoga koji je bio sparkiran nasred piste za slijetanje...
video slijedi
(za nekih 30 min bu dostupan)
http://www.youtube.com/watch?v=pYyraibY5OApa eto, razmisli za drugi puta, makni ga uz nasip ili što već... bilo bi dobro i ištekati batku, jer kako smo vidjeli,
pošto može poletit s poda, ako se nešto zblesira, on može sam odletit u nepoznato.
a da se sve može zblesirati nam je potvrdio i Ivan u postu gore di opisuje kako su modeli sami od sebe poletili 2x u njegovoj karijeri.