Poštovana Gđo i Marko,nemoj se ljutiti, ali čini mi se da je CG malo natrag,jer svaki put imaš lagano ''propinjanje'' ,možda se varam ali uzmi i tu mogućnost u obzir.A što se tiče ostalog držim da si ''zreo'' za nabavku jednog MX-2 - 3D od minimum 1.4 m.Veliki pozdrav iz Splita
CG je svakako nazad, nisam se usudio dodavati tezine, baterija je vec maximalno naprijed, nikako da je vrijeme kako treba za bolje stelovati.
Vecinu modela namjestim da pri gasu se lagano propinje a kada usporim ide ravno, tj podignem elevator par koraka ( jedva vidljivo).
Kada se ispraksiram vise onda polako spustam nize i vozim sve brze.
Kako slijecem u polje jako mi je bitno da moze sporo sletjeti, usporim do gotovo stall i lagano model padne, ako dozvolim tezinu i brzinu ide zapinjanje preko nosa i gotovo sigurno neka steta.
Dobro si primjetio, osim sto se propinje bude i nestabilan lijevo desno pa kao da plese na vijetru, bit ce testiranja i 1-1.5 cm naprijed i sl pa cu vidjeti kao ide,
cg iz uputa uvijek treba uzeti s velikom rezervom jer su cesto nepouzdani. Ovdje pise 55-60 mm i ja sam na gornjoj granici i ponasa se kao tail heavy.