To je nesto sto mi se svidja,
ovaj tvoj komentar a da je ovdje i suvise tih bezveznih video snimaka to je na zalost istina,
i ja ih vec odavno ne gledam,pitam se kakvo je zadovoljstvo snimati takve Limonade,
razumijem za vlastito zadovoljstvo ili skupljanje iskustva ali cemu objavljivati Sapunicu ?
Ja iskreno nemam ništa "protiv" tih videa jer i ja ponekad (istina rijetko) znam stavit neki bezvezan video na YT, više zbog sebe, no nakon što ga uploadam ni ja ga ne gledam više
Internet je prepun tih stvari i bile su mi fora kad sam ih vidio prvi put (on board videi s nekog aviona), sad mislim da su dosadili već svima (pogotovo ekipi koja je neko dulje vrijeme u hobiju).
Gledat nekog kak leti lijevo desno me ubije u pojam, tako da to niti ne otvaram.
Ja svoje videe stavljam u punoj duzini, znaci ima ih i po 25 do 40 minuta i uopce me nije briga da li ih netko pogleda do kraja ili ne. Stavljam ih sebi za uspomenu, a ako netko komentira, neka komentira pa makar i sebi u bradu
Neka komentiraju sta hoce, ako prekrse neka javna pravila, prijavi ih i gotovo...
Pa to je to, ak si stavio video, budi spreman i na negativne komentare, pa svatko ima pravo pisat što god želi. Ako je ego toliko velik i osjetljiv da ne može pročitati nešto negativno i preći preko toga, bolje ne uploadat ili jednostavno, kak Diogen veli, disejblat komentare i rating i to je to.