Evo i posljednjeg updejta...
Probni let,
signal krepa nakon 50 metara a do tih 50 metara ima smetnje.
Odustao sam od CL antena jer šta god napravio signal je katastrofa
Vratio sam originalnu rubber ducky na avionu i bow-tie u daljincu.
Signal se odmah poboljšao al opet nije bio onakav kakav je bio dok sam kupio avion,
od tog silnog lemljenja opet se nešto zmrdalo, sad i kod originalnih antena.
Vidim da prodaješ avion pod ispravan,
u čemu je bio problem, kako si to riješio? Da pomogneš drugima.
http://www.flyfreak.net/oglasi-avioni/p-spy-hawk-fpv/msg110657/?topicseen#msg110657
Naravno...
Napravio sam 2 para antena i s nijednim parom nije dobro baš radilo. Antene su bile napravljene milimetarskom preciznošću i kabel je bio debljine 3mm direktno zalemljen između pločice i antene. Signal se gubio nakon 100 metara. Do tih 100 metara signal je bio bez šuma i besprijekorne kvalitete ali nakon 100 metara jednostavno pukne.
Dugo sam čitao i proučavao po netu i forumima i skužio sam da je vtx output power preslabi na spyhawku, koliko sam uspio iskopati signal vtx-a je kojih 25mW i domet signala nije dosizao dalje od tih 100 metara s Cloverleaf antenom jer do tih 100 metara je bio besprijekorne kvalitete. Znači oblik kugle signala cirkularne polarizacije je manjeg promjera kad je samo 25mW snaga.
Na Spyhawku su original coax žice antene debljine 0.9mm što je još jedan pokazatelj kakve bi žice trebale biti za taj njegov mali vtx da nema gubitaka. 3mm žice budu ok na 200mW vtx-u. Antene imam doma, stoje na polici gdje ću ih montirati na 200mW vtx.
Znači vratio sam original antene an Spyhawk. Rubber ducky na avionu i Bow-Tie na daljincu, s tim da sam skužio da Bow-Tie radi bolje ako nema prepreka između, tj. s obzirom da je antena unutar daljinca, prepreka je bila plastika, izrezao sam rupu na daljincu na tom mjestu gdje antena emitira i signal se poboljšao za kojih 30%, išao sam mjeriti udaljenost prijema prije i poslije izrezane rupe na daljnicu.
Ono kaj je bilo zmrdano sam isto skužio kaj je bilo. Razlog je bio vrlo jednostavan...90 stupnjeva.
Da pojasnim... Vtx u avionu je rubber ducky i ima bakrenu ploču. Antena ima centralnu-žicu i vanjski-omotač-žicu (to je coax kabel). Vanjski omotač žica je spojena na bakrenu ploču unutar aviona a centralna-žica se nastavlja kroz sredinu bakrene ploče i mora biti okomita na bakrenu ploču. A meni je bila polegnuta tik do bakrene ploče umjesto da strši okomito iz nje.
Ukratko prije leta antenicu treba izravnati da strši okomito iz aviona, nesmije biti polegnuta vodoravno uz avion.
To je to.
Sljedeći update Cloverleaf i Skew-Plannar dolazi čim stigne novi vtx/rtx. Ne odustajem ja od toga.