Odg: Hobbyking EU i NED - poštarina
Reply #6 –
iako je i mene to razpizdilo i pisah im to u lice, ipak nas je snasla kazna u obliku zabrane slanja lipo baterija uobicajenom avio postom, pa se sada to placa jer ide kao posebna posiljka.
no nisu mi jasni ovi koji narucuju iz NL storea..pa LIJEPO VAM PISE U KOJE ZEMLJE SE ISPORUCUJE!!!a ne vidim ime hrvatska tamo
treba samo malo dati si truda pa SVE procitati pa nebi bilo posle ovakvih isčuđavanja. naravno da je išlo preko špedicije jer su ovi poslali vjerojatno do najbliže slovenije pa preko ko zna kakvih kanala poslali u HR..kako god, prije kupovine se uputno JAKO DOBRO raspitati i prije svega SVE pročitati pogotovo ono malim slovima.
eto,zato i trazih savjet za baterije u mojem postu u elektronici jer sam izrevoltiran da placam toliko skupu poštarinu. čak i kada naručiš iz njemačkog skladišta koje, of kors, isporucuje u HR, poštarina je vrlo skupa jer ide nekakvom kurirskom poštom.
stoga oprez s narudzbama iz HK jer ako je u paketu lipo baterija,jedna ili sto,podiže cijenu poštarine. i zaboravite više na one sitne cijene šipinga do sada. ALI SAMO KAD SU LIPO BATERIJE U PAKETU, da ponovim.
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.