1. trafo adapter 12v>220v (car upaljač prikljucak)
ovo je fora sa baterijskim pistoljem, no kod mene u autu stalno stoji trafo adapter sa 12v na 220v. maximalni potrosac smije biti ak se ne varam 140w sto je za obicni plasticni pistolj i vise nego dovoljno. cak i mala lemilica radi kak spada.o laptopu,punjačima,lcd tvima i ostalome ne treba govoriti.
*problem je s malim autima ili lošim akumulatorima što moze ako se ne pazi lako isprazniti akumulator.no za sada odlično radi.čista preporuka.
*nisam ziher jel bas ovaj model, no belkinovo je i ovak izgleda
http://www.makromikro.hr/detalji_proizvoda.caa687b279e44428a56051eaffbe1a73.napajanje-naponsko-dc-ac-adapter-za-auto-belkin-ac-anywhere-12v-220v-140w.aspx2.tronožac stolac-obvezan u gepeku
*a kad se sjetim fura se i rasklopiva stolica
3.stara poluzimska jakna sa kapuljačom.
pokazala se odlična kada naglo zahladi ili je vjetrovito.a i guzicu je grijala dok se sjedi na podu..a i grijala je leđa komadu na haubi no mozda to i nije informacija za ovaj forum
što se tiče modelarske torbe(u mene citaj ruksak), u njoj je uvijek spremno slijedece:
-ispitivač baterija
-kutija sa raznim dijelovima(servo,propovi,zice,priključci itd.)
-kutijica sa serafima,maticama,i raznim sitnim dijelovima za modele
-bicikl trokut torbica u koju stane set osnovnog alata-serafcigeri,klijesta,sijecice,smirgl,metar,par kljuceva,mini set odvijaca
-duct tejp definitivno nezaobilazni pribor
-nekoliko vrsta traka-one u boji za zagija citaj siroki selotejp
-patrone za plasticni pistolj
-zice,spaga,gumice
ako jos kaj ima to je kad se kaj sjetim uzeti ili o potrebi zavisno gdje idem ili s cime letim
baterije sam opremio onim LiPo vrecama, a punjac stavio u kutiju koja taman popuni preostalo mjesto u ruksaku
isto tako u autu stoji onaj podlozak za plazu koji odlicno posluzi u razne svrhe
eto, to je nekako moja "must have" oprema
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.