Za sad su protiv EU se izjasnili Ivan Iowa koji ima biznis u EU, stvarno ne znam njegove razloge, njemu nije bila dobra Yuga pa je koliko sam shvatio prebjegao u DE a sad u SAD. Ivek nemoj me shvatiti zlonamjerno ja se u svojoj bijednoj i siromašnoj državi znam i našaliti
Zac-ja nisam protiv ulaska Kroatije u EU niposto,za mene ce biti mnogo bolje a i za sve modelare jer ces moci kupiti sve konacno bez carinskih nameta i problema,
za mene licno ce biti mnogo interesantnije jer cu ici iz njemacke tu i nitko mi nece zaviriti u auto da vidi sta vozim i kome vozim ali za obicne gradjane a tih je velika vecina ce biti teze jer ce morati raditi vise a za manje para,
velike firme koje traze jeftinu radnu snagu nece doci tu,oni su vec odavno u Poljskoj,
ali mi kazi sto je sa tvojim hubijem i onim lijepim delta avionom,pozdrav
Zac-ja sam otisao iz yuge 15,11,1969 u dobra vremena,
radio sam na normu u preduzecu gdje sam bio najbolji majstor u mojoj struci i od 800 zaposlenih u preduzecu imao Ficeka a osim mene jos samo 4 su imali auto,stan od preduzeca koga sam tada nakon odlaska vratio preduzecu,
otisao sam i ako mi je bilo JAKO dobro i u veoma jakom aeroklubu u Banja Luci,otisao jer sam SAMO htio vidjeti daleki svijet,nista drugo ali godina za godinom i ja ostadoh !
ali se vidimo u proljece obavezno,svi se sretnemo i festamo !!
Ivan ti si to otišel u Hrvatsko proljeće, dobro sad se vrati u proljeće pa idemo na letenje
a mario je obečal roštilj za tu prigodu
Dobro kad te avanturistički duh pozovi ne pita se koje je godišnje doba.
I ti bi nas rado vidio u EU da možeš više robe bez straha prevesti na relaciji DE - HR
Još nam samo reci kako da pokrenemo ekonomiju u Domovini da budemo konkurentni i ravnopravni i ponosni a valjda i lideri u EU, da doživimo procvat kakav se da vidjeti samo u naj razvijenijih zemalja.
Saraga kao strateški ratni ministar je dao naslutiti koji su nam prvi koraci za učiniti a to je
za pocetak gradjanski neposluh.
svi da pocnemo neplacat komunalnu naknadu,slivne vode i parkiranje.tu ti nista ne mogu iskljucit,a sa time nas opasno reketare
Samo je zapeo na drugom koraku i boli ga glava od silnog mozganja tak da danas nećemo čuti što poslje.
Pitam ga jel možda vrijeme za veće korake ali ne, taktika i učinkovitost je u gerilskom ratovanju
Za sad naj bolje je da opet nabavim staforda da mi poštar nejde ni blizu dvorištu i da mi nemre donesti račune.
E Saraga ministre sad se sjtil a kak da ne platim one račune koje plačam trajnim nalogom??? Jebem mu taktika je šuplja
Sad baš nekaj mislim iz ovog zadnjeg kaj si rekao Saraga ministre ni sa europljanima nam neće biti lakše samo teže.
Ovi naši su med i mlijeko naspram njih, oni nas po studentski pljačkaju i vozaju ko ovce.
Usput jel kupuješ vitamine djelatnici koja je u blaženom stanju, tko zna možda nam rodi novog gazdu
Mislim sve su predispozicije tu, zdravo okruženje, dobar genski materijal ali vitamini su važni.