bravo sokacky_sailor!!!
da počne svaki građanin države na ovaj način izražavat svoje mišljenje, konačno bi napravili reda u ovoj usranoj državi....
a ne da nam diktiraju nekompetentni ljudi vrlo upitnog morala, izabrani od još manje kompetentnih i neukih građana
žalosno, ali jedini ispravan put ove države je propast, jer kad ste na dnu, jedini put je prema gore....
a to je izgleda jedini način da se pokrene mentalni sklop ovog naroda, da se počne gledat dalje od lažnih obečanja, manipulacija i iskrivljavanja stvarnosti kojim se država služi od nastanka, da bi zauzdala stoku....
svaki građanin ove zemlje je desničar ili ljevičar do one mjere do koje može gutat govna, kad žuludac postane pun, otvaraju se oči, mozak proradi i glasovanje postaje stvar razuma a ne stanja kolektivne svijesti...
tješi me da Hrvati ako išta razumiju, onda je to udarac po džepu, kad svaki pojedinac počne na koži osjećat stanje u državi, počne razmišljat svojom glavom...
tada će se u zemlji po prvi puta roditi demokracija
u žalosti, tj. nadi, čekam ekonomsku propast države, jer to je početak života u ovoj prekrasnoj, al sjebanoj državi
ako se netko osjeća povrijeđen zbog gore iznesenog mišljena, ispričavam mu se kao modelar, kolega koji dijeli isti hobi, i ostavlja politiku po strani...
ali kao odgovoran građanin serem na ispriku, navodno živimo u demokraciji, pa imam pravo na mišljenje, nadam se da imaju i drugi neko mišljenje, stav, samo da krenemo nekim putem...
jer do sad je bio najposlušniji Hrvat onaj koji šuti, nadam se da imate nešto za reći....
evo, i ja sam otvorio dušu...
... odmah mi je malo lakše