mislim da smo se vec prije dotakli teme..no naravno, lijepo se sjetiti lijepe geste,savjeta,rijeci...
zahvaljujem Kruni i Smiljcu na poklonjenim modelima koji su i dan danas u letnom stanju i zapravo su nekako kruna moje flote.sa uzitkom i ponosom sam im vratio sjajno stanje i za iznimnim gustom ih letim.kao sto sam na njima i naucio letjeti... oni su me potakli da nastavim s modelarstvom posle vrlo uspjesnog seciranja mojeg prvog modela Cessne 182.kapa dole
diogen-majstor savjetnjak,vec spomenuto
dr.tom-uz rame diogenu
pongra,jedinstveni predsjednik koji na kavu avionom ide..mentor cekasa i ostalih trikova modelarstva
robi1kenobi-jabuka ne pada daleko od stabla
jarun75-sused carobnjak..pocetnik kao i ja..ali i fanatik iste vrste..neizmjerno mnogo puta mi je pomogao sto s dijelovima sto sa savjetima
bruno,shimpa,spori,mirac,krasny,plavi,tomo...prijatelji modelari koji su ove sekunde na pameti..kao i jos mnogo lica u glavi..koji su pomogli serafom,zicom,savjetom,bili tu kada je bilo tesko i kada je bilo zabavno..
vjerujem da su se i nenavedeni prepoznali, jer zaista je lijepo biti dio HR modelarskog drustva, tj. svih vas ovdje..svaka vam cast ekipo.kako rekoh,zaista se dobro osjecam biti dijelom vas i naseg modelarstva.
isto tako hvala drugim kolegama modelarima/klubovima koji su nas odlicno i nezaboravno ugostili na svojim mitinzima.
hvala i hvala vam svima
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.