A ja mislio da će ovo biti jednostavno:)
Uzeo bi tu najjeftiniju i onda ako ne valja uzeo nešto bolje.
ALi ta logika mi ne stoji jer ne vjerujem u takav stroj da je dobar a 700 kuna dođe.
A bolja bušilica je veće cijene.
Proxxon sam gledao pilice okvirno su 35-45 kuna po 5 kom pakirane ako se ne varam.
U bauhausu ima veliki izbor. A na netu sve i ista cijena vjerujem da je poštarina mizerna.
ovo s djelovima me brine kod jefitnijih jer to ipak radi na do 1500 u minuti radnji pa vjerujem da s vremenom treba zamjena.
Nedavno sam ispilio valjda 4 kvadrata MDF profila od 3mm i umro sam, rukom, i nije mi pukal ni jedna pila, samo sam zamijenio ih 3 komada.
Pretpostavljam da često pucanje znači da je nešto krivo podešeno ili turbo loša kvaliteta pilica, a tko zna možda i nestrpljenje.
treba mi precizan stroj.
Recimo da je primjena za ovakve stvari među ostalima.
[attach=1]
Znam da su Mehanizmi ovih satova bagatelno jeftini,donosio sam ih prijatelju tu u Hrvatskoj,radio je slicno ovome tvome,prestao,ne isplativ posao,
znam i koliko posla trebas za ispiliti ovo sto si pokazao a ispiliti vise takvih je ubitacan posao,dosadan koliko god ti imao volje,
danas se ovakove stvari rezu Laserom i za vise komada nema nista ekonomicnije od Toga nacina,
raspitaj se,imas ih tu koliko bi kostalo za recimo 10 ili vise komada,sto vise to je jeftinije,
ja sam ovo rezao iz tvrdog Mesing Lima 1mm debljine ,velicina 75x 80cm, sve plehove spojio zajedno a kasnije sam dao da mi rezu Laserom,
rezati kako sam ja rezao se nije isplatilo,
a ovako kako ti planiras mislim da ces uloziti mnogo truda a za nikakve pare,
Pozz