Odg: DeX Nano Quad ;) Reply #1 – March 31, 2013, 05:01:32 pm Hehehe, svaka čast Dex! Najviše mi se sviđa ono kad u videu quad počne nestajati i pojavljivati se na drugim mjestima! Daj malo podataka. Jesu to motori AD-100L ?
Odg: DeX Nano Quad ;) Reply #2 – March 31, 2013, 05:14:39 pm nemam pojima koji su to motori, to je cijela elektronika preseljena iz Hubsana X4www.banggood.com/Wholesale-H107-Hubsan-X4-2_4GHz-4CH-RC-Remote-Control-Quadcopter-p-59211.htmlmodel ima oko 33g RTFgoli frame ima 8gjedino kaj sad nije letan više.... jer sam zdrobil motore....ja sam se opremil sa puno rezervnih elisa i saznal da elise ne pucaju nego da su na takvim malim modelima motori potrošna stvar uglavnom zabavan model na koji se meni jako teško naviknut jer ima acc uključene cijelo vrijeme i čim pustim palice on ide u horizontalu kaj jako smeta kod letenja... bar meni
Odg: DeX Nano Quad ;) Reply #4 – March 31, 2013, 06:29:36 pm dex jesi izbio dno motora? stavi izmedu motora i propelera komad slamcice, jer ak poljubi pod sa propelerima izbije dno motora i krepa imam ja 4 takva motora
Odg: DeX Nano Quad ;) Reply #5 – March 31, 2013, 06:32:43 pm Quote from: kroky on March 31, 2013, 06:29:36 pmdex jesi izbio dno motora? stavi izmedu motora i propelera komad slamcice, jer ak poljubi pod sa propelerima izbije dno motora i krepa imam ja 4 takva motora upravo to ja sam tako već sahranio dva motora na svome izbijanjem dole dna kod četkica, propovi su manje potrošna stvar dex bravo za quad, zvuk udaranja je brutalan hahah... https://t.me/pump_upp
Odg: DeX Nano Quad ;) Reply #6 – March 31, 2013, 06:34:20 pm ma, na orginal frejmu sam izbil dno motora jer je ispod otvor.....a na svojem frejmu nemam tih problema jer dno nema kam.... znači dno se neda izbiti....ali motor sam po sebi nije neuništiv i kad ga lupiš oko 20+ puta... jednostavno je tolko deformiran da ne radi
Odg: DeX Nano Quad ;) Reply #7 – March 31, 2013, 06:37:35 pm Quote from: DeX on March 31, 2013, 06:34:20 pmma, na orginal frejmu sam izbil dno motora jer je ispod otvor.....a na svojem frejmu nemam tih problema jer dno nema kam.... znači dno se neda izbiti....ali motor sam po sebi nije neuništiv i kad ga lupiš oko 20+ puta... jednostavno je tolko deformiran da ne radi hahah hebeno, meni sad u ove sugave dane samo prostaje da njega letim najbolje mi ga je kad ga u luster zveknem, a i zna dobro ozljedit ako se izmakne kontroli... jesi razmišljao da se nekako zaštite propovi od direktnog doticaja neka zaštita pa da bude neuništiv ?? https://t.me/pump_upp
Odg: DeX Nano Quad ;) Reply #8 – March 31, 2013, 06:41:52 pm Quote from: mini_fly_moriss on March 31, 2013, 06:37:35 pmQuote from: DeX on March 31, 2013, 06:34:20 pmma, na orginal frejmu sam izbil dno motora jer je ispod otvor.....a na svojem frejmu nemam tih problema jer dno nema kam.... znači dno se neda izbiti....ali motor sam po sebi nije neuništiv i kad ga lupiš oko 20+ puta... jednostavno je tolko deformiran da ne radi hahah hebeno, meni sad u ove sugave dane samo prostaje da njega letim najbolje mi ga je kad ga u luster zveknem, a i zna dobro ozljedit ako se izmakne kontroli... jesi razmišljao da se nekako zaštite propovi od direktnog doticaja neka zaštita pa da bude neuništiv ??hmmmm nisam razmišljal o tome....sad razmišljam.... jedino kaj bu to diglo masu
Odg: DeX Nano Quad ;) Reply #9 – March 31, 2013, 07:05:42 pm ubio sam se tražeći ovo uglavno ovako nešta The annoying Mini UFOsad kako to izvest u karbonu i kalupu tu si ti stručnjak i k tome da bude minijaturno.. https://t.me/pump_upp
Odg: DeX Nano Quad ;) Reply #10 – March 31, 2013, 07:12:23 pm uh, izvedivo je... ali neisplativo.....ak to napravim, cijena bude odmah x5 ili više....izvedivo je... ali previše je posla za tak mali model tak da nebu zaživelo na žalost
Odg: DeX Nano Quad ;) Reply #11 – March 31, 2013, 09:17:11 pm Odlična pila. Razmišljam da ga nabavim za sina...
Odg: DeX Nano Quad ;) Reply #12 – April 01, 2013, 12:18:02 am Denis, naklon do poda. Stvarno stvaraš umjetnička djela sa svojim modelima. Ideš, ovo leti... na stolu: BT 1/6 F4U Corsair build log: http://www.flyfreak.net/samogradnja/bt-f4u-corsair-u-16-skali/ u zraku: Skyartec 182 Cessna
Odg: DeX Nano Quad ;) Reply #13 – April 01, 2013, 01:38:23 pm Quote from: Rob590 on April 01, 2013, 12:18:02 amDenis, naklon do poda. Stvarno stvaraš umjetnička djela sa svojim modelima. X
Odg: DeX Nano Quad ;) Reply #14 – April 01, 2013, 03:57:12 pm joj dečki.... najte, bum se umislil uglavnom imam pravilo da prije ogromnog modela moram napraviti mali tak da taj Nano je samo "uvod"... novi veliki model je na vidiku i izgledal bu "onak" puno karbona i malo aluminija....