Odg: brod za prehranu ribe
Reply #5 –
procitah temu, i koje probleme ona nosi, pa mi se ukazala vizija rjesenja problema.
naravno,nikada to nisam radio i nemam pojma o cemu pricate, no brod, buka, a ja bio ribic i znam kakav je to problem, pa mi dosla ideja o howercraftu. citaj onaj brod na jastuku..no nije nuzno da bude takav, vec recimo onaj iz CSI Miami s kojima idu po mocvarama. mali lagani glisercic s ogromnim ventilatorom iznad vode..
..a ako bi tvoj brod bio mali, i treba nositi cca 2kg, ni taj vent nebi trebao biti velik,a srazmjerno tome ni bucan. pogotovo ako bi stavio veliki promjer..
..pa napravis nekakvu imitaciju jedra da to sve plovi stvarajuci sto manje buke, i eto tihog i odlicnog rjesenja..
iako ste se mozda dobro nasmijali,sto duze razmisljam o tome, to mi se bolja vizija stvara pa je mozda prenesem na papir i podijelim s ribicima..
eto,razmisli o ideji
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.