Pomaknuo mi se jedan sastanak - otvorio neplanirani sat i ahoj.
Dakle s osobitim zadovoljstvom Vas mogu izvjestiti da je Čehinja jedna prava Dama.
Pristojna, nježna i umiljata a opet sa karakterom, temperamentom i šarmom.
Odradio dva leta. Prvi let tek toliko za trimanje (gotovo ga i nije bilo) i isprobavanje faza leta i ostalih digitalnih čudesa.
Drugi let je već bilo guštanje.
Na motoru je malo slabije upravljiva - i mogao bi biti malo više "desno" - ali sve OK.
U "normal" fazi dobro drži pravac, zavoj prihvati nježno i ne gubi visinu a na jačoj komandi se iznenađujuče brzo zaokrene. Nisam isprobao flap/eleron mix.
Faze "termal" i " speed" nisam probao dovoljno dugo za neko mišljenje.
Kočnica je KOČNICA - je... se ukopa, malčice podigne nos i ostaje potpuno upravljiva (nos je kompenziran).
@SDespot - motor je Robbe Roxxy 2835-2200kV inrunner, 40A kontroler (samo zato jer ima 5A BEC), 9x5 Graupner CAM, servoi su Turnigy 12g MG (iznenađujuče dobri za te pare), RX je M-Link 7DR, baterija je 2S 1800 30C.
Model je ispao 610g - to mi je prvi kupovni koji je lakši nego što proizvođač kaže (650-750).
S pogonom sam sretan tako tako - penje pod cca 70-80 stupnjeva i za 20s dođe do jedno 200m ali ja sam naviknut na outrunnere koji to odrade bolje - za sada ne diram setup.
Spremna
[attach=1]
U svom elementu
[attach=2]
[attach=3]
Slike su drek - snimano ajfonom - jedno oko na modelu drugo na ekranu, jedna ruka leti druga slika.
@Smiljac - imaš potpuno pravo - na kanalu je bilo bar 5 ljubavničkih automobila. Nisu me smetali
- kaj ti ljudi nemaju kaj pametnije za delat radnim danom? A izgleda da je i lovcima svaki dan nedjelja.
Baterije su na refreshu i u 17:15 Čehinja ide ponovo u zrak.
if ($znanje == NULL) {read FAQ; use SEARCH; use GOOGLE; } else { use mozak; make post; }