U konačnici, cijela ta vodena prića pada u vodu dok ponovo ne ispliva u obliku neke nove "navlakuše" temeljene na lakovjernosti i neznanju žalosno velikog broja naših ljudi.
Ne treba tako oštro na ljude
U početku priče je bila joe cell ili tako nekako koja je radila samo na orgon pa kasnije na plin praskavac pa je na kraju ušteda
od 100% pala sve do 20% pa i manje. Tak ta priča ide kroz vrijeme.
Jedan moj frend ugradio i kaže da štedi.
Isto tako svi smo imali priliku ponekad čuti da netko za svoj auto govori kak mu malo troši a sami u sebi se čudimo zakaj baš moja raga toliko guta goriva, sigurno sam naletio na loš primjerak
(svatko svog konja fali)
Malo sam prozujao po forumima i skužio da ljudi koji su probali kažu da nema uštede ako čelija troši više od 15A struje.
A takovu koja troši do 15A struje neznam da je nekom uspjelo napraviti a da proizvodi neku zadovoljavajuću količinu praskavca.
Znači čeliju koja je isplativa za ugraditi u auto napravilo je mali broj ljudi i formula se nezna.
Ako se netko i domogne recepta njemu ne uspije po istoj recepturi napraviti isplativu čeliju. Ili nije imao dobar materijal ili nije kondicionirao čeliju kako treba, bez toga čelija neće raditi dobro u autu. Tak siročeku oni koji su uspjeli objašnjavaju njegov neuspjeh.
Ovo isplativa ne treba valjda objašnjavati da ako nekaj vuče puno struje alternator radi pod većim opterećenjem i auto troši više goriva. Prema tome meni se čini ako bi praskavac pridonio uštedi alternator zbog većeg opterećenja bi tu uštedu popapao.
Nije to skupo ni teško napraviti ali mi se nekako neda kad mi računica ne štima. A uspjeh ovisi o naklonjenosti dobrih duhova.
A gledao sam već i nebi bilo teško ubaciti mi u auto takvu čelijicu
Druga stvar je kak se to odražava na vijek motora. Poslao sam par mailova ljudima koji su snimili neke filmiče i falili se po forumima da su uspjeli napraviti ovo i ono pa nažalost nisam dobio odgovora.
Uglavnom sve se svodi napravi sam ili kupi pošto sam sigurno nećeš dobro napraviti pa štedi. Neki su to probali i hitili van. No njima se manje vjeruje jer priča o uštedi je lijepša uhu.
Nisam probao pa neću govoriti ni za ni protiv samo za sad se da zaključiti da tu nema računice pri uštedi u autu.
Zadnje kaj sam pročitao je da elektronika napajanja čelije nije toliko jednostavna da bi to sve skupa radilo i štedilo.
Naravno Takvu elektroniku treba opet kupiti jer nema nigdje detaljnog objašnjenja gdje i kaoko i zašto. Dakle sve na temelju tvrdnji par ljudi koji kao štede i prodaju usput da to radi.
Tak je teklo neko moje proučavanje te materije. Ukratko ne vidim da tu ima neke uštede ako ne i troška pri ugradnji u automobil. Ali je kao ideja zanimljiva i možda s vremenom bude nešto. Kako su rekli slavni izumitelji sve je 90% truda, posla a samo 10 % je ideja.
Uglavnom ako bi usporedili sa električnim autima HHO s vremenom gubi a električni auti ipak idu naprijed.
Tak da bi kad bi se imalo rađe krenuo u izradu E auta.