Odg: hexsa v2 JAZO +naza+GPS Reply #75 – August 27, 2013, 07:04:15 pm Igore,:''TEŠKO JE BITI PROROK U SVOM KRAJU''....... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Re: Odg: hexsa v2 JAZO +naza+GPS Reply #76 – August 27, 2013, 07:13:15 pm Quote from: bodul on August 27, 2013, 06:55:11 pmPrimijetio sam letački paradox. Uvijek najbolje snimke grada ili terena naprave face koje ne žive u tom kraju IstinaSent from my ST26i using Tapatalk 2 dovoljno jak motor moze dignuti i tavalon u zrak
Odg: hexsa v2 JAZO +naza+GPS Reply #77 – August 27, 2013, 09:13:33 pm evo onda jos malo.... he he Zadar i okolica iz zraka
Odg: hexsa v2 JAZO +naza+GPS Reply #78 – August 27, 2013, 09:29:01 pm Nema šta....predivno... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: hexsa v2 JAZO +naza+GPS Reply #79 – August 28, 2013, 12:42:30 am Quote from: jazavac on August 27, 2013, 05:46:12 pmPa da te slike sa gopro nevaljaju ........................................................Dok drugi razbijaju skupe dslr-ove ti slikaš tako se to radi majstore.Elnino samo slikaj super ti ide. pa i nisu tak lose kak drugi kazu..... nis, treba iskoristit godisnji i dobro se nasnimat !
Odg: hexsa v2 JAZO +naza+GPS Reply #81 – August 30, 2013, 09:06:02 pm Što nisi rekao da si bio u Dragama. Mogli smo se naći. Tada je negdje i DAGLAS bio u Sukošanu a išli smo na Vransko snimati. Moj otok Vrgada je odmah preko puta Draga. Vidi se crkva i cisterna za vodu s pločom za skupljanje kišnice.A mala informacija o anđelu na zvoniku. Napravljen je da se vrti kako vjetar puše ( usmjerava ruke prema vjetru ).Bio sam prije 3 godine zadnji put na vrhu zvonika, ali nisam snimio tako lijepe panorame kao Ti s copterom.Javi se kada sljedeći put navratiš u Zadar. Ako se prije ne sretnemo u Zagrebu.Sa Sekilom sam često kada dođem u Metropolu Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(
Odg: hexsa v2 JAZO +naza+GPS Reply #82 – August 30, 2013, 09:07:18 pm Bravo Nino , kakva oštrina.... Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: hexsa v2 JAZO +naza+GPS Reply #83 – August 30, 2013, 09:57:19 pm Prekokrašno!! Imaš kadar gdje se vidu vrhovi naše katedrale? Intagram: www.instagram.com/stipe.surlinFacebook: www.facebook.com/surlinstipeYoutube: www.youtube.com/c/StipeSurlin
Odg: hexsa v2 JAZO +naza+GPS Reply #85 – August 31, 2013, 02:28:51 pm Quote from: bodul on August 30, 2013, 09:06:02 pmŠto nisi rekao da si bio u Dragama. Mogli smo se naći. Tada je negdje i DAGLAS bio u Sukošanu a išli smo na Vransko snimati. Moj otok Vrgada je odmah preko puta Draga. Vidi se crkva i cisterna za vodu s pločom za skupljanje kišnice.A mala informacija o anđelu na zvoniku. Napravljen je da se vrti kako vjetar puše ( usmjerava ruke prema vjetru ).Bio sam prije 3 godine zadnji put na vrhu zvonika, ali nisam snimio tako lijepe panorame kao Ti s copterom.Javi se kada sljedeći put navratiš u Zadar. Ako se prije ne sretnemo u Zagrebu.Sa Sekilom sam često kada dođem u Metropolu a uopce se nisam sjetio. Moguce da ovih dana opet dodjem... ak cu ic javim se ziher, a mozda ce i sekile ic. Bumo vidli jos.. A ko ipak nejdem prema zadru , onda se vidimo kad dodjes u zg...
Odg: hexsa v2 JAZO +naza+GPS Reply #86 – September 01, 2013, 12:55:47 am evo jos jedan video, ovaj mi je definitivno najdrazi Zagrebacka katedrala -AERIAL VIDEO
Odg: hexsa v2 JAZO +naza+GPS Reply #87 – September 01, 2013, 08:49:56 am E to se traži !Konačno dobri kadrovi katedrale i grada. Samo, kako da uz veliku količinu love koju imaju, godinama nisu rješili popravke i maknuli skele . Kada to završe, ako budemo živi , snimi ponovo Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(
Odg: hexsa v2 JAZO +naza+GPS Reply #88 – September 01, 2013, 12:06:15 pm ti si kralj www.jazz-copter.com