Odg: pomoc pri gradnji quada Reply #15 – April 20, 2013, 06:07:42 pm ja znam samo da najjeftinija opcija na kraju ispadne najskuplja, to je provjerena teorijakad platis carinu i poštarinu na sve nece to biti 300$ kako si si ti zamislio, ali dobro nek ti bude ako tako misliš
Odg: pomoc pri gradnji quada Reply #16 – April 20, 2013, 07:45:57 pm Quote from: davorvž on April 20, 2013, 06:07:42 pmja znam samo da najjeftinija opcija na kraju ispadne najskuplja, to je provjerena teorijakad platis carinu i poštarinu na sve nece to biti 300$ kako si si ti zamislio, ali dobro nek ti bude ako tako misliš a nadam se da nece, ima san u planu to u vise paketa cisto da izbjegnem carinu..a gledajte probati cemo pa cemo viditi kako ce izac na kraju u kojem god smislu pozitivno.Quote from: pocetnik_21 on April 20, 2013, 04:52:23 pmQuote from: peroemin on April 20, 2013, 04:42:28 pma čekaj ko je tu lud,pa daj pogle si kaj čovjek sve nudiSetup od quad-a:-4S baterija,mislim da je 4000mAh-Turnigy Plush 25A regleri,integrirani 2.5A/5V bec u regleru-motori EMAX Grand Turbo GT2210/13 outrunneri-KK boardStanica:-1 modul u stanici (flysky) +jos 1 dodatni original turnigy 9x modul - 1 Flysky prijemnik -Ugradjen programer,znaci moguce je staviti novi software u stanicu+punjačstanicu imaš znači dobiš sve za 900kn računam..150$AL OK,VEĆ SAM STOPUT TU VIDIO LJUDE KOJI PITAJU ZA SAVJET TEK TOLIKO A ZAPRAVO SU DONJELI VEĆ SVOJU ODLUKU..a sta se tice quada mislim da mi se ne isplati , nema stabilizaciju nikakvu , nek mi jedan motor ode , novi su skupi dosta. ovako cu pomalo do lita skupti sve dijelove .. No pain No gain
Odg: pocetci gradnje quada :) Reply #17 – May 23, 2013, 09:01:08 pm evo lagano se pocine slagati quad.. NAJVECCE ZASLUGE IDU MOM RODJAKU I CLANU FORUMA GOLDI80 izgnjavia san ga sa svim mogucim pitanjima i savijetima inace dijelove za quad je ON napravio.tu je punjac accucell 6 , napajanje sam sam slozia od pc napaanja i sada se cekaju motorici , maticna i esc , ii tu je takodjer turnigy 9x fleshana. nadam se da san brzo u zraku No pain No gain