Odg: Novi sam pa bih trebao pomoc!
Reply #33 –
Kak nema flight mode switcha? Ima, samo nema 3 pos (Normal, IU1 i IU2) nego ima 2 pos (Normal i IU1). Spektrum i Futaba nisu neki Ferrari. Te stanice su average joe (Futaba je malo na Ferrari strani). Jako pouzdane koje dok se jednom kupe, nemora se više. Ima loših strana i Spektruma i Futabe, kod Futabe je to da su prijemnici jako skupi kao što sam i naveo gore. Kod Spektruma je to da neki prijemnici znaju se pokvariti (rijetko), ali to se može zanemariti kada se pogledaju sve to ostale dobre strane. Još jednom, svako ima pravo na svoje mišljenje. Po meni, za helikoptere Turnigy 9X se može uzeti ali samo, isključivo za početak sa nekim jeftinim 450 klonovima, s bilo čim vecim ili skupljim nebih mu vjerovao. Čemu onda uzeti Turnigya kad za parsto kuna više se može nabaviti korišteni Spektrum u RH? Ako se kupuje novi Turnigy sa HK on je $50 (tj 300kn) bez poštarine, PDVa, HAKOMa, LiPo baterije, modula i prijemnika. Kad se sve to doda sigurno ide preko 1000-1500kn. To je opet, samo moje mišljenje.
-Jura
Spektrum Dx7s
Align T-Rex 550 DFC BeastX