brutalno!!! jako mi se svida ... neznam zakej, ali ti wingleti su pre je.... taj bu drzal pravac garant!!!
U nazad 3mj sam intenzivno istrazivao modele za akrobatsko letenje. U uzi izbor usli su, Sebartov Sukhoi 29S 50E V2 i MXS EXP Extreme Flight. Jasno je koji je ispao pobjednik
Prvi uvijet je da bude najveci moguci raspon koji ide na struju, a da je kostanje setupa u granicama razuma.
Pod razum, mislim na 6S. Sve iznad toga je prihvatljivije na tekuca goriva, a trenutno i ne pomisljam na to.
Drugi uvjet je bio lagan, sto su zadovoljile tek neke firme. Sebart i Extreme Flight, kasnije sam saznao da je i RC Pilot u tom rangu.
Hrpa procitanih postova i iskustava korisnika, navode na to da MXS otvara novu dimenziju u 3D letenju i da je sa njim sve lakse.
Mislim si ja, ako je njima lakse koji su iskusni, dobro ce doci meni koji sam neiskusan, da barem uspijem ugodno letjeti i bez akrobacija za pocetak.
Treci uvjet je bila okuugodnost. Svi oni su predivni, no ovaj barem meni, a kolko vidim i cujem ima vas jos koje je odusevio ovaj model.
Hvala!