Nakon ugradnje dva servaca u krila, objesio sam vilicu do poda, kad sam pomakom palice dozivio brzinu svjetlosti, kojom su se pomicali eleroni. Prestrasno brzo i mocno.
Pomaci su brzi od treptaja oka, a centriranje besprijekorno.
No sve je splasnulo na ntu potenciju, kad sam nakon ugradnje repa, vidio da su ruder i elevator servaci u totalnoj komi. Zupcanik serva je imao osjetan pomak, koji se prenosio u kuciste, kao da brushless motor nije zavrnut u kuciste serva. Kod ugradnje sam to vidio, ali nisam uzimao kao problem.
Prikljucak na napon, rezultirao je vibracijom, koja je konstantno htjela centrirati servo, a nije u mogucnosti, jer se cijeli motor mice u kucistu. Oba repna su u banani, a jedan je u totalnoj banani.
Malo sam razocaran, da nesto sto kosta 40$, ne prode bar neku vizualno/mehanicku kontrolu. Ako sam ja vidio (a nisam znao da je takav problem) i oni su mogli vidjeti da se zupcanik serva pretjerano mice.
Pisao sam u HK i sad cekam odgovor. Koji god ishod bio, gotovo sam siguran da ta serva necu voziti na MXSu, a 200 baksi ceka u zraku.
Snimio sam i video, ali je trenutno privatan, dok ne vidim kak ce se HK ophoditi prema ovom slucaju.
Razocaran