steff svaka čast.... jednostavno cinis modelare ljubomornima.... svaka cast, model je do jajca!!!! mislim da je skromno reci da je savrsen.... TDR mu pase na slici.... lijepo se boje poklapaju kaj se tice leta, vide se sati naleta!!! opet svaka čast, besprijekorno!!!
Je, svaka cast dizajnerima i testnim pilotima. Jedni su ga ucinili okuugodnim, a drugi odlicno upravljivim. Glupo je previse superlativa upotrijebiti da ne ispadne da se hvalim
, ali ovo je savrsenstvo.
Tipovi koji ga voze ozbiljnije od mene, usporeduju Extreme Flight Extru 60" sa njim, a nju su proglasili najboljom, do pojave MXSa, koji je preuzeo sve pohvale i proglasen najboljim avionom te klase. Naravno, sve to nisam znao kod kupovine, samo mi se svidio, a ostale informacije su dosle kasnije. Ono najbolje je da iako za nase prilike ispada "skup", cijena mu nije visoka za tu klasu. Tezina praznog modela od 1400g moze podnjeti i jeftiniji setup, sto u mom slucaju i nije bila nit vodilja. Neki djelovi setupa su pretjerani, al se nadam da kad ulovim grif sa modelom, necu pozaliti sto nisam stedio i znati iskoristiti svaku mogucnost setupa u modelu.
Odletiti cu jos koji let sa 16x10 propom, a onda ide 17x8, cisto da vidim koji mi bolje pase.
Hvala