Najbolju preporuku ce ti pokazati tezina modela. Tak sam barem ja krenuo u ovaj projekat. Extreme Flight, Sebart, RC Pilot i Precision Aerobatic rade najlakse modele. Ne nuzno tim redom. Koji god model od njih odaberes, platit ces tu kilazu, a svi se rade u istoj tvornici, koliko sam ja uspio "cackati mecku". I oni skuplji na HK su iz iste tvornice.
Sve ostalo je tvoj estetski dozivljaj modela i mozda neke nijanse u tome da bi Katana i EDGE mogli biti vizljastiji od MXSa ili Sbacha. Moj dozivljaj. Mene je ovaj MXS izasao vise nego je potrebno za dobar let, ali to sam htio i nisam bas stedio, a moglo se i skuplje.
Foxy motor sam nabavio jer je bio 10€ snizen (nebitno), a mogao sam i SK3 za duplo manje novaca. Regler sam stavio skuplji, a mogao je i 3x jeftiniji. Serva sam trebao staviti skuplja ili barem iz EU da se mogu garancijski sa njima natezati. No rade odlicno i ovi ne bas jeftini TGY.
Razlika MXSa i ostalih akrobata je u tome da ostale treba "drzati na uzdama" da bi radio akrobacije, a MXS netreba drzati na uzdama jer reagira brutalno brzo (OK i setup je brz i jak) i ti letis njega, a ne on tebe