Odg: MPX FunCub topic
Reply #19 –
Eto ga. Sletio FunCub u moj hangar. Fora model. Dok ga gledas kod drugih i u zraku nemas neko misljenje o njemu, ono, proleti, pogledas i to je to. I eventualno ga pozelis. Kao ja. A kad dode kutija, pa ga izvadis, i pocnes sastavljati...bas zanimljiv model.
Jucer je odraden i maiden. Fenomenalno. Tako pitom model koji cak i greske oprasta. Taman nesto na cemu ce mi klinci nauciti letjeti. MPX Twinstar je pitoma zvijer, no nekako je tezak za uzletit jer ga bacas iz ruke a velik je, a i sada nakon funcuba vidim da je puno tezi za letjet...no zato je funcub pravi trener.Taman za uciti, ali i za vjezbat.Pogotovo kada imas duge pauze.Njegova pitomost odmah vrati stare osjecaje u ruke.
Jucer kako je to bila livada, a vode nigdje u blizini, zahvalio sam MPXu na dovitljivom modelu kojeg u roku od 2 minute pretvoris u ambifiju ili u livadni model.Vrlo jednostavno rjesenje a k tome i iskoristivo.Jos jedan plus za MPX.Vjerujem da cu ovih dana ako ne i danas otici do vode isprobati kako plovi ovaj brod
Eto i par slika mojeg FunCuba kao i zanimljivosti tijekom izrade
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.