danas isprobani plovci na preljevnici. sumrak, poceo se bahatiti vjetar koji je dobrano naborao preljevnicu nisu me odvratili od nauma-vodeni funcub.
i divota. ne zalim kaj se nisam uplasio vremena. valici su dali onaj dodatni stimung cijeloj prici. cijeli funcub se ljuljuskao ko barka na valovima, no cim osjeti malo gasa, odmah se nakostrijesi ko macka i pripremi za akciju...i tako uz drhtavi gas i strah kaj ce biti (jer ovo mi je maiden na vodi ikada) fino sam zabrazdio funcuba uz vjetar i FIJU u zrak. tako lako, tako elegantno..divota naprosto.
krug i sletanje. bez problema. i fino takne plovkom obalu...
a onda je poceo show..simo tamo gore dole..neznam kaj mi bolje..picit i skakutat po valicima i spricat s elisom naokolo ili se zapicit na vodu ko labud i dugo sletat...
uglavnom, fakat sam se fino zabavio..pogotovo za vodeni maiden..
kaj se tice tehnikalija, moram pod MUST BE sloziti, tj, instalirati kormilo jer rudder jednostavno uz vjetar i valove nije dovoljan. a i dobro bi bilo malo poraditi na sirini nosaca plovaka jer imam dojam da uz original prop oni isuvise spuste fucub do vode pa ako nije voda kao staklo tj ima malih valica prop naprosto dere po vodi i nemozes dobiti na brzini. sve ostalo je ok. pomalo je tromiji u zraku s plovcima no to je i za ocekivati.
snimaka nemam jer moji mali pomagaci jos nisu stasali za snimatelje..no kamera je spremna i za sljedecu vodenu avanturu cu je pripremiti.
moj savjet svim vlasnicima funcuba-isprobati vodu-zaista odlicno i zabavno iskustvo. a prije svega, izrazito je lagan za vodeno letenje-lagano uzlece, i ne treba puno prostora, a skoro pa isto je i sletanje.
ko nije do sada, brzo po plovke i na vodu. zabava zagarantirana
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.