TESTIRANJE NOVOG PANČOHARA May 20, 2013, 08:14:28 am Evo...počela su lagana testiranja na vjetrove, bonace, novi firmware, i malo drugačije kontrole...Naime, kako sam do sad bio na mutiwiiu i let je bio drugačiji, a sad smo na NAZI i moram priznati da je lakše upravljanje multirotorom u bilo kojem modu.Kako su mi počele dolaziti informacije da NAZE sa firmwareom v3.10 padaju ko kruške ili se zblesare, umalo me srce nije strefilo.Ali ekipa iz DJI-a je brzo izbacila novi firmware 3.12 kojeg trenutno i imam gore, pa evo testova po jakom vjetru kako se model ponaša kod snimanja Have funyoutube.com/watch?feature=player_embedded&v=jjPnMhx-I5c#! Pančohar F8X - Pančohar X8 MINI - Pančo Phantom 3 Pro
Odg: TESTIRANJE NOVOG PANČOHARA Reply #1 – May 20, 2013, 09:41:10 am Ivo,ja sam Ti oduševljen....koja mirnoća...a najviše mi se dopalo letenje kroz đardin (park),izgledalo je kao da snimaš ''iz ruke''.Veliki pozdrav Tebi i lijepom Rabu... note:prijevod je za one koji ne znaju....lol Djeca i luđaci su iskreni u svojim kreacijamaMes
Odg: TESTIRANJE NOVOG PANČOHARA Reply #2 – May 20, 2013, 10:24:52 am super je nama sta..... koja je to hexsa.. od mikea? stavio sam soft na nazi 3.10 pa 3.12.... i nikako da dobim da je model miran... kad sam vratio na 1.8 je savrseno.. vise necu ni dirat
Odg: TESTIRANJE NOVOG PANČOHARA Reply #3 – May 20, 2013, 10:51:16 am Hexa je od Majka te gimbal također.Stavio sam na najnoviju verziju i ovo je rezultat.Ova hexa nikad nije bila na verziji 1.8 tako da niti neznam kako se ponaša na staroj verziji...A Remote...šta da ti kažem, đardin je đardin : I nemam FPV Pančohar F8X - Pančohar X8 MINI - Pančo Phantom 3 Pro
Odg: TESTIRANJE NOVOG PANČOHARA Reply #4 – May 20, 2013, 03:05:39 pm odlično to radio super svaka čast
Odg: TESTIRANJE NOVOG PANČOHARA Reply #5 – May 20, 2013, 04:49:12 pm Koliko sam skužio, voziš GoPro. Nema puno zakrivljenosti obzora u videu.. Jedino kada ti je u vrhu leće primjeti se " da je zemlja okrugla" :-) Jesi koristio lens distorzion da izravnaš zakrivljenost ili je to zato što si snimao u R5. Kršite svoje koptere da biste ih bolje upoznali ! :-)A sada i avione! :-(
Odg: TESTIRANJE NOVOG PANČOHARA Reply #6 – May 20, 2013, 06:13:13 pm Nisam koristio nikakve obrade videa nego sam jedino malo kratio nepotrebne scene.Snimano je sa gopro3 kamerom...e sad u kojem modu nemam pojma.Znam da je rezolucija slike na 1440 i postavljena na wide i 60fpsSlike se iskrivi kad gimbalom spustim kameru prema dolje.Ali sve u svemu...ne iskrivljuje sliku kao jedinica ili dvojka Pančohar F8X - Pančohar X8 MINI - Pančo Phantom 3 Pro
Odg: TESTIRANJE NOVOG PANČOHARA Reply #8 – May 20, 2013, 11:49:34 pm Ma video je prva liga, svaka čast kolega
Odg: TESTIRANJE NOVOG PANČOHARA Reply #10 – May 21, 2013, 12:37:56 pm U neku ruku me malo bilo i strah letjeti po ovako jakom vjetru jer ga je doslovno trgalo u zraku.Kod nas je drugačiji vjetar, imamo dosta refula a u unutrašnjosti je konstantan vjetar i to je bitna razlika kod letenja... Pančohar F8X - Pančohar X8 MINI - Pančo Phantom 3 Pro
Odg: TESTIRANJE NOVOG PANČOHARA Reply #11 – May 22, 2013, 10:24:35 pm Quote from: Subic on May 20, 2013, 06:13:13 pmNisam koristio nikakve obrade videa nego sam jedino malo kratio nepotrebne scene.Snimano je sa gopro3 kamerom...e sad u kojem modu nemam pojma.Znam da je rezolucija slike na 1440 i postavljena na wide i 60fpsSlike se iskrivi kad gimbalom spustim kameru prema dolje.Ali sve u svemu...ne iskrivljuje sliku kao jedinica ili dvojka kak ti imas u 144o 60 fpsa? meni ima sam 48?jel imas tu i tam koju vibraciju?? moja hexsa je ista ko tvoja, samo ja imam motore sa 1200kw-a
Odg: TESTIRANJE NOVOG PANČOHARA Reply #12 – May 22, 2013, 10:33:09 pm Imam vibraciju jedino kod naglog spuštanja hexe...ali ako osjećaš hexu kako radi, onda se i to da pilotiranjem ugladiti da je mirno. Pančohar F8X - Pančohar X8 MINI - Pančo Phantom 3 Pro
Odg: TESTIRANJE NOVOG PANČOHARA Reply #13 – May 23, 2013, 10:16:32 am 60 FPS-a je NTSC, 50 je PAL. Prebaci si na euro regiju
Odg: TESTIRANJE NOVOG PANČOHARA Reply #14 – May 23, 2013, 11:24:21 am Skužio sam Robi Baš sam jučer prebacio u PAL hihi... Pančohar F8X - Pančohar X8 MINI - Pančo Phantom 3 Pro