ja sam pogreškom isao progamirat esc sa krivom krivuljom.... bila je 0-64-64-64-64 umjesto 0-25-50-75-100 i dobio esc u svim rezimima na 100 posto.... znam, budala
.... i kaj se dogodi, vozim heli standardnih 5 min, spustim se i esc pišti da je krenuo u LVcutoff... mislio sam da je yep u kurcu i da uvijek daje kolko daje... ni na kraj pameti mi nije bilo da sam ja, bilde
, programirao sa takvom krivuljom.... e sad, batke sam scical na 3,2 V, naravno nesvjesno... a riječ je o alignovim 5300 6s koje su ja mislim 35-70c ili tak nekaj.... i kaj se dogodi, zakuhale su i napuhale... dovoljno je bilo to jedanput i to vise nisu one stare batke... rade ali to nije to... prejaka su to cicanja i mislim da nemamo sta tražit svi ispod 3.75 V. pop zvane nanodrekice su ok, samo one sa višim C ratingom tipa45-90, i moraju biti konstant pod opterecenjem... i to naravno do 3.75.... nikad nismo imali problema... dan danas ih jedan kolega vozi na trexu 550 i sasvim su solidne iako se ova 4500mah 35-70 malo napuhala... iskreno neznam zakej.... dok 5000 45-90 nikad nista i uvijek ista... tak da sve ovisi kako ih eksploatiras i kaj radis na njima.... mislim da ako ih gazis do 3.8 mogu biti dost dugotrajne.... iako je sa hk sve jako diskutabilno, nekaj je jebeno, a nekaj nije ni za neznam kaj (karonž)... steta, stvarno su mogli biti jedan vrhunski i nenadjebivi store...