Odg: Prijedlog članovima foruma LICITACIJA
Reply #6 –
nekako se vracamo na temu zakoniranja na forumu, tj. cemu cijene u oglasima, zar ne?
licitacija je fora, no samo za gledanje. kao sto rekose starci modelarstva, srazmjerno ponudi/potraznji nekako i nema smisla osim da podigne prasinu na forumu. mislim pozitivnu. ajde da prasinu preformuliram u adrenalin
mehanizam nije lose zamisljen, no uvijek tu ima ono ali..ok, licitiras, no tko garantira da ja i ti nemozemo dogovoriti da prodamo model, ja ti nabijam cijenu, ako ne prode ionak ostaje tebi a ja kao kupio, nejdem na crnu listu i eto opet problema za kupce.
ovaj narod je cudan, svi to znamo pa ce licitacija donjeti samo nemir. osoban stav
stoga sam i onako žarko zagovarao da se oglasnik ne maltretira s cijenama jer ako netko zeli nesto kupiti taj ce to i kupiti. ima PM, ima telefon, vise manje svi se tu znaju ili barem poznaju druge modelare pa je crna trgovina svedena na minimum..koliko je za iscitati iz oglasnika i zlih trgovaca.
eto, fora ideja no nekako forumski potpuno nepotrebna jer je bez nacina kao sto to ima e-bay, iako i on moze sebi nabijati cijene, licitacija samo dobra mogucnost da nam poskupi modelarstvo
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.