Odg: Vratimo letenje na kanal!!!
Reply #18 –
faldomak, odlicna slova.
potpuno isto iskustvo imam od kada sam modelar. trudim se cak i kada svjesno letim di bas i nije naj sigurnije, recimo jarun, da sve bude pazljivo i koliko god da je sigurno. i zaista do sada nisam imao problema. tko god dode popricamo, o svemu i svacemu, ponajvise o modelima. i siguran sam da normalan stav modelara, pristojan i susretljiv kod svakog pa cak i mrguda mora donjeti smijesak na lice i zainteresiranost kaj to leti po zraku.
naravno da je problem kada se pretjeruje, bahati i preserava, no to u bilo kojem obliku zivotnog dijela donosi samo netrpeljivost drugih. stoga ne bude li toga u modelara ne vjerujem da ce itko imati razloga da nam uzima nebo.
jos ako se mi medusobno nebudemo nadhebavali...stari mladi fensi smensi lud zbunjen i tako to, gdje ce nam biti kraj?
Hangar: Avanti V2 80mmEDF, Viper 90mmEDF, Stream Glider V2 EDF, Marlin 64mmEDF, UltraStick 35ccm, Carbon Cub Saito4T, EDGE 540 33ccm, Husky SE, Pichler ARROW, MPX Extra 330 SC, EFX Racer, Waco, Hurricane, FunCub, ZOHD Dart XL, Timber Evo, Fokker DR1, Futaba 7C/14SG & Spektrum NX8. Buggy 30.5ccm.