pa moj zaključak je da je manje više to sve isto,
što se tiče visine, dometa i vremena leta, ako letiš u istom režimu rada motora (minimalni gas za let)
samo si s nekim setupom napraviš 'rezervu' snage, ako zatreba za izvuć se naglo u vis.
prvo sam letio na stock, popeo se jednako visoko s batkom kao i kasnije s dva druga setupa
jedino ga nisi smio navuć previše u vis(preko +2m/s npr) jer stalira i zapikira nosom dole pa se oporavi nakon 10-20m.
onda sam stavio 2830 2200 KV i tu sam mogao pocuclati i 40A ako dam gas do kraja (regler imam 45-55A tako da nema frke)
ali nisam primjetio neku razliku u onom režimu u kojem model koristim 99% vremena.
a ako se omakne prst na palici gasa par mm više kod lansiranja pocuclam 150mAh u par sekundi.. a za što, uzalud
a ovaj zadnji let nad medvednicom sam odletio s 2826 NTM 1350 KV i 8x6 propom
potiska ima oko 800 grama model ima 1000-1050g.
tu je peak oko 20A što mi više odgovara, nema snage za vertikalu, ali mi to nije ni bitno, letim na oko 7A,
vidi se na onoj snimci kod domovinskoga od jučer.
i to mi je dosta za neki pošten FPV let, oko pola sata u zraku zapiljen u ekran i onda sletim malo proletim reverba ili pivicu neku,
i onda ako ima vremena opet, a ak se nema, pakiraj i doma.
model je vrlo praktičan jer se spakira u original kutiju, krila su na čičak,
a leti na male 3S batke iz kojih cucla 1.5-3C (ovisno jel letim s jednom ili dvije)
tako da mogu biti i neke jeftine.
stavio sam prije slike kako sam smontirao serva u rep da bi se lakše dobio CG kada se stavi kamera u nos. keychain HD,
može i gopro, ali nema potrebe, skupa je to kamera za riskirat bez kućišta. a s kućištem se opet dosta mase dobiva i onda je to več skoro kilu i pol teško...
pa treba jači motor koji prije popije batku, pa veću batku i tako u krug... onda to više ne leti kako je zamišljeno već kao hotliner
keep it light je moj najbolji savjet, jer kako se vidi, to leti lijepo i u vis i u daljinu s praktički bilo kojim motorom, ekonomično kako je model i zamišljen,
ako se pretjera onda je to nešto drugo.
nikako ne bih preporučio neke mrcine tipa 3530